Om os

Hvem er vi?

Hosting4Real er en mindre virksomhed med stor erfaring inden for hosting løsninger der kræver gode hastigheder, eller har større mængder trafik. Siden 2011 har vi leveret hosting løsninger til både store og små hjemmesider. Vi går op i høj kvalitet, stabilitet samt god service.

Lucas Rolff som ejer Hosting4Real og er bosat i holland har stor erfaring med skalerbar løsninger op til flere hundrede gigabit/s i trafik, og administrering af 600+ servere. Dette gør han har været med til at opleve og løse nogle af de problemer som kun få virksomheder oplever når det gælder skalering af infrastruktur.

Vores primær kundesegment er erhverv samt private med store krav til deres hosting løsninger. Vi gør alt for at skabe en stabil og god oplevelse for vores kunder, og deres besøgende.

Hvorfor startede vi?

Vi startede Hosting4Real fordi vi mente vi kunne levere et unikt produkt med personlig service, stor fleksibilitet og gode produkter. Vi henvender os til et segment af kunder hvor de har større behov til deres løsning end mange lavpris selskaber kan tilbyde, men hvor de stadig vil have nemheden af normale webhoteller.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi går op i at vores produkter skal være af høj kvalitet, og servicen vi yder til vores kunder skal være helt iorden. Vi går langt for hver kunde, giver en personlig og hurtig service. Vi sørger for at teknikken ikke fejler. Hastigheden af hjemmesider er et vigtigt element og for at sikre høj hastighed giver vi en stor mængde ressourcer til hver kunde. Samt har et lavt antal webhoteller per server, for at kunne sikre stabilitet og hastighed.

En af de ting vi går meget op i, er vores kunder har en løsning som virker som den skal, og mængden af besøgende kan håndteres, så selv hvis vi skal bygge noget specifikt for at supportere en kunde, så gør vi det glædeligt.

Når du kontakter vores support vil du blive mødt af et venligt team med dyb teknisk viden der ikke skal spørge dem 'bag ved', for at finde ud af et problem. Dette gør hvis du oplever problemer, har vi muligheden for at løse det utrolig hurtigt.

Lidt stats

Vi elsker gennemsigtighed hos Hosting4Real - derfor har vi selvfølgelig også lidt statistikker!

Hosting4Real hoster 0 webhoteller. Disse webhoteller har i alt 0 domæner hosted og foretog 0 millioner DNS forespørgsler de sidste 7 dage.

Vores kunder opbevare 0GB data, og vores backup består af 0GB data.

Siden starten har vi haft 0 support beskeder, vi har nuværende 0 support beskede(r) der venter på svar.

Vores infrastruktur består af 0 servere (webservere, navneservere, backups, spamfilter, osv.) - disse 0 servere har i alt 0 CPU kerner og 0GB RAM.

Vi har 0GB NVMe SSD plads, 0GB SATA SSD plads, 0GB SAS plads samt 0GB HDD plads.

Alle vores webhoteller er gemt på NVMe SSD plads, vores SATA SSD plads er delvist brugt til backups, spamfilter, vores ElasticSearch cluster og 2 hypervisors (ansvarlig for en række mindre opgaver). SAS diske bliver brugt i vores ene spamfilter server samt vores overvågningsserver (Grafana + InfluxDB + Prometheus) og HDD bliver brugt til nogle af vores navneservere.


Registreringsinfo

Navn: Hosting4Real
Adresse: Leeuwenstraat 57C
Postnummer/by: 1211ET Hilversum
Land: The Netherlands
Momsnummer: NL001106500B78
Registreringsnummer (KVK): 56933479